HRIC

Το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας είναι ένα σύγχρονο Ινστιτούτο ασφάλειας τροφίμων που προσφέρει υψηλής ποιότητας χημικές, μικροβιολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τροφίμων. Η ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες με διδακτορικές σπουδές και επιστημονικές δημοσιεύσεις που εργάζονται με σύγχρονα, εξελιγμένα αναλυτικά όργανα. Το HRIC διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων και Χημείας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η προστασία των πελατών που εξυπηρετούμε από τις παγίδες της άκρως ανταγωνιστικής, και νομοθετημένης βιομηχανίας τροφίμων. Παράλληλα, στόχος μας είναι η παροχή όλων των αναγκαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην παραγωγή, υποστήριξη και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας των καταναλωτών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το εργαστήριο αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων χημικών, βιολόγων, μικροβιολόγων, επιστημόνων τροφίμων, διατροφολόγων καλύπτοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών στην ασφάλεια τροφίμων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, η ομάδα αυτή είναι διαθέσιμη για να δημιουργήσει μοναδικές λύσεις για το προϊόν σας, να διεξάγουν μια σειρά δοκιμών και να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε πρόβλημα σας. Πάντα σε επαγρύπνηση, αυτή η ομάδα εργάζεται επιμελώς για να σας κρατήσει στην πρώτη γραμμή της αλλαγής των κανονισμών.

Στρατηγικές Συνεργασίες

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Τεχνολογική Πλατφόρμα “Food For Life”
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας “Δημόκριτος”
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης